torsdag den 29. august 2013

En uge med 3DHalløj
Jeg har i den her uge været på besøg hos de tekniske designere sammen med min klasse. Jeg har fået lært lidt om hvordan man bruger programmet Autodesk inventor proffesional og jeg synes selv det er gået ret godt.
Vi fik til at starte med nogle pdf-filer med instruktioner om hvordan man lavede en ståleje og et koblingsled som vi kunne starte ud med og begynde at lære hvilke ting man kan lave i inventor. De følgende dage har vi brugt på at lave skakbrikker som vil blive printet ud i gips af 3D plotteren så vi forhåbentligt har et helt skakspil til sidst. Vi fik ikke nogle bestemte brikker som vi skulle lave så vi har nok lavet mange af de samme. Men de er jo alle forskellige alligevel.
Jeg har selv lavet både bonden, dronningen, tårnet og så et meget sølle bud på en konge.
Det var selvfølgelig ikke særlig spændende at sidde og lave skakbrikker flere dage i streg så jeg begyndte for sjov på at lave skakbrættet til brikker og lånte en hest fra min veninde Sarah til at sætte på.Da det projekt var nogenlunde færdig (der mangler bare en løber) gik jeg videre til bare at lege lidt med programmet. Her fik jeg lavet min mobil, en seng, en stige (med ordre fra min klassekammerat, Daniel), et bord og en rubiks cube.
Nu håber jeg bare at jeg kan få lov til at på printet nogle af mine sjove ekstra ting ud. Bare som et minde. Og så ser jeg rigtig meget frem til næste uge hvor vi skal lære at bruge Adobe photoshop.

- Hildur

1 kommentar:

  1. Det har været en fornøjelse at sidde ved siden af dig og følge med i dit arbejde !! du for sej til at lave de ting! :D fantastisk arbejde!!
    Stort knus fra Sarah

    SvarSlet