mandag den 7. oktober 2013

Rommy - den sunde romkugle

Heeeej :D
Som jeg jo fortalte i et af mine tidligere indlæg gik vi i gang med at markedsføre en sund romkugle som vi også selv skal udvikle.
Vi er nået så langt som at finde frem til navnet på produktet (Rommy's), vi har fået en 'maskot' og så er vi et par stykker som har fået nogle ideer til et spil.
Spillet skal være lidt Mario-agtigt med hovedpersonen Rommy som skal redde hans kæreste Rommine fra skurken Dr. Roku og for at gøre det skal han i gennem diverse 2D baner. Vi har fået tegnet figurerne til spillet og så har vi tegnet dem op i illustrator så de var klar til at blive proppet ind i spillet.
Her kan i se Rommy's bedste ven til venstre som hjælper Rommy en gang i mellem i spillet. Midten er Rommy som er hovedpersonen i spillet og det er ham der er 'maskotten' til romkuglerne.

Det hele er lige for tiden på standby pga HMTL. Men når vi kommer i gang igen skal det nok blive et interessant spil. Vi har selvfølgelig også fået en masse ideer til selve markedsføringen. Blandt andet udendørs plakater og tv-reklamer som jeg vil vise jer så snart de bliver lavet.
Så glæd jer til den sunde romkugle kommer på gaden!


- Hildur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar